Tamplarie lemn

Tamplarie Lemn

Aportul covarsitor al unei tamplarii de buna calitate consta in faptul ca ajuta la obtinerea unei mai bune izolari temice a intregii incaperi, cu rezultat in cresterea cu cateva grade a temperaturii interioare cu aceleasi surse de caldura, si implicit diminuarea surselor de condens.

Sticla folosita la tamplarie lemn stratificat este de tipul geam termopan si poate fi de mai multe tipuri: sticla simpla float, sticla Low-E, nisip, crosfield etc. Cea mai des utilizata sticla la ferestre lemn stratificat si la usi lemn stratificat este asa zisa sticla cu emisivitate redusa LowE datorita proprietatii de bariera termica pe care aceasta o are. In unele situatii se foloseste sticla LowE cu Argon care este un gaz rar ce se introduce intre foile de sticla din geam termopan. Acesta sporeste capacitatea de bariera termica a geamului.

Ferestre Lemn Stratificat :Formele si textura fibrelor, varietatea de culori mai mult sau mai putin pronuntate si finisarile de cea mai buna calitate sunt printre cele mai importante aspecte pe care le urmaresc clientii iar din acest motiv, pentru producerea de usi si ferestre, utilizam specii de lemn autohtone dar si exotice.

Tamplarie Lemn

Firma noastra produce ferestre din lemn stratificat din profile de lemn care ofera o buna izolare termica si fonica. Profilele pentru ferestre lemn stratificat sunt realizate din 3 straturi de lemn de diferite esente. Din punct de vedere al normelor europene cu privire la ecologie produsele din lemn stratificat sunt cele mai indicate datorita faptului ca sunt naturale si ofera in acelasi timp o termoizolare excelenta. Daca este tratat corespunzator lemnul stratificat are o rezistenta si o durabilitate foarte mare. Studiile arata ca acest domeniu de tamplarie lemn stratificat va cunoaste o ascensiune din ce in ce mai puternica si din ce in ce mai multi clienti doresc tamplarie lemn stratificat fie ca este vorba de ferestre lemn stratificat, usi lemn stratificat sau scari de lemn.

Suntem a treia generatie care practica aceasta minunata traditie. Daca pe timpuri obiectele din lemn se lucrau manual, cerând de la om mult timp si efort, astazi suntem dotati cu utilaje performante, ceea ce ne permite sa confectionam într-un timp destul de scurt obiecte de mare calitate si de un deosebit aspect. Bineînteles, pastram cu mare grija secretul transmis prin generatii, având ca scop continuitatea traditiei familiare. Va invitam sa beneficiati de serviciile noastre în domeniul dat, asigurându-va, astfel, casa cu usi si ferestre de unica frumusete si calitate.

Ferestre Lemn : Exista, bineinteles, mai multe tipuri de astfel de geamuri, care se pot diferentia in principal dupa tamplarie. Astfel, cumparatorul poate alege dintre geamuri cu tamplarie din aluminiu, cele cu tamplarie din din lemn sau de ce nu, din lemn stratificat. Primele sunt in topul preferintelor cumparatorilor datorita faptului ca acestea faciliteaza transmisia emisiilor de la soare.

Tamplarie Lemn Pentru toti actorii pietei de ferestre, usi si fatade – beneficiari, furnizori si montatori de tamplarie, producatori de geam termoizolant si proiectanti, condensul este un subiect ce nu trebuie neglijat sau exacerbat fara a cunoaste cauzele aparitiei lui. In privinta popularelor “termopane” cel mai intalnit caz este cel al aparitie apei de condens pe suprafata cea mai rece a locuintei, ca rezultat al faptului ca umiditatea din aer depaseste limita de saturatie a aerului la temperatura din interior. Pentru ca indiferent de coeficientul de izolare termica al unei tamplarii, atat din punct de vedere al profilelor cat si al geamului folosit, fereastra ramane cea mai rece suprafata dintr-o locuinta si atunci cand se intrunesc conditiile de formare a condensului el se concretizeaza la nivelul geamului.

Usi Exterior Lemn Firma noastra produce ferestre din lemn stratificat din profile de lemn care ofera o buna izolare termica si fonica. Profilele pentru ferestre lemn stratificat sunt realizate din 3 straturi de lemn de diferite esente. Din punct de vedere al normelor europene cu privire la ecologie produsele din lemn stratificat sunt cele mai indicate datorita faptului ca sunt naturale si ofera in acelasi timp o termoizolare excelenta. Daca este tratat corespunzator lemnul stratificat are o rezistenta si o durabilitate foarte mare. Studiile arata ca acest domeniu de tamplarie lemn stratificat va cunoaste o ascensiune din ce in ce mai puternica si din ce in ce mai multi clienti doresc tamplarie lemn stratificat fie ca este vorba de ferestre lemn stratificat, usi lemn stratificat sau scari de lemn.

More results:
Preturi Ferestre Lemn Ferestre Lemn Lemn Stratificat

Comments are closed.